KockaSzaurusz

#eztmegkellnézni: Fehér éjszakák (Midsommar)

A nyár egyik legígéretesebb filmje!

2019. június 18. - KockaSzaurusz

316595_1559727873_4828.jpg

Dani (Florence Pugh) és Christian (Jack Reynor) évek óta együtt vannak, ám a fiú úgy érzi, ideje lenne lezárni a kapcsolatukat. Egy váratlan tragédia következtében végül úgy dönt, nem ez a legmegfelelőbb alkalom, hogy szakítson barátnőjével, inkább meghívja őt is arra a nyári fesztiválra, ahova barátaival készülnek. A nyári napforduló alkalmából rendezett mulatság különös közössége tárt karokkal fogadja a fiatalokat, akik számára hamar világossá válik, hogy a bizarr rituálékból ők sem maradhatnak ki. (port.hu)

A 2019-es nyári szezon még szinte most kezdődött és Pókember ide, Tarantino oda, nyáron ezt a filmet várom talán a legjobban! Az isten áldotta tehetség Florence Pugh (Családi bunyó) a főszereplője Ari Aster (Örökség) rendező új borzongató filmjének, amit kis hazánkban forgattak! Magyar szinkronos előzetes a Tovább mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaszaurusz.blog.hu/api/trackback/id/tr314900896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása